Browsing: Čaglavica

S.N. iz Čaglavice i njegova supruga Z.N. zatražili su danas lekarsku pomoć usled stresa i pogoršanog zdravstvenog stanja zbog, kako je naveo S.N, jučerašnjeg uznemiravanja od strane radnika Regionalne kompanije za vodosnabdevanje Priština koji su došli da njegovo domaćinstvo isključe sa vodovodne mreže zbog navodnog duga starog 15 i više godina.

Nakon jučerašnjeg pisanja Kim radija o velikim oštećenjima kolovoza u Stefanovoj ulici u Čaglavici i navoda da se nedavno u ovoj ulici razlila kanalizacija, Info služba Opština Gračanica je danas obavestila našu redakciju da je Regionalna kompanija za vodosnabdevanje Priština u proteklom periodu „više puta investirala u ovoj ulici“ usled čega je „došlo do oštećenja“ i dodala da se „uskoro“ očekuje početak radova na zameni vodovodne cevi.

Stefanova ulica u Čaglavici rekonstruisana je krajem decembra 2022. godine kada je postavljen novi sloj asfalta. Međutim, nepunih 18 meseci kasnije kolovoz u njoj je ponovo pun velikih i dubokih udarnih rupa i oštećenja, a odnedavno se ovom ulicom razliva i kanalizacija.

Pikap vozilo kosovskih registarskih tablica u vlasništvu Albanca, izgorelo je u prepodnevnim časovima u Stefanovoj ulici u Čaglavici. Vozač nije povređen.