Browsing: vremenska prognoza

Prvi dan vikenda na centralnom Kosovu biće petežno sunčan i topao. Najviša dnevna temperatura do 35 stepeni Celzijusa.

Nakon tople noći, osvanulo je izuzetno toplo jutro. Takvi će biti petak i subota pred nama, dok se pad temepratura očekuje od nedelje.

Na centralnom Kosovu očekuje se sunčano i veoma toplo vreme, maksimalna temperatura do 34 stepena. Leto 2024. godine počinje danas u 22 časa i 50 minuta. Danas je najduži dan u godini i trajaće čak 15 sati i 35 minuta.

Na centralnom Kosovu prognozira se sunčano, toplo, sparno i mirno vreme. Maksimalna temperatura do 35 stepeni Celzijusa.

Dan pred nama biće pretežno sunčan i topao, sa najvišom dnevnom temperaturom do 32 stepena Celzijusa.

Na centralnom Kosovu se očekuje pretežno sunčano i toplo vreme, bez padavina. Maksimalna dnevna temperatura do 31 stepen Celzijusa.

Na centralnom Kosovu očekuje se promenljivo oblačno vreme sa povremenim sunčanim intervalima. U većem delu dana biće suvo, ali postoji mogućnost kratkotrajnih lokalnih pljuskova, naročito u popodnevnim satima.

Nakon noći sa jakom kišom i pljuskovima, na centralnom Kosovu još ponegde ima slabih padavina. Do kraja dana se očekuje potpuno razvedravanje.

Nakon umereno maglovitog jutra, pred nama je pretežno sunčana i topla sreda. Ipak, lokalno su mogući kratkotrajni pljuskovi.

Nakon pretežno vedrog jutra na centralnom Kosovu se očekuje sunčan i topao dan uz jak vetar u drugom delu dana. Mestimično su moguće lokalne nepogode.

Za drugi dan vikenda se na centralnom Kosovu prognozira sunčano i veoma toplo vreme, maksimalna temperatura do 32 stepena.

Pretežno sunčano i toplo vreme prognozira se prvog dana vikenda na centralnom Kosovu.

Za poslednji radni dan u ovoj sedmici prognozira se sunčano i toplo vreme. Za vikend temperatura preko 30 stepeni.

Za prvi radni dan u ovoj sedmici na centralnom Kosovu se prognozira oblačno vreme sa povremenim sunčanim intervalima.

Za utorak se predviđa sunčano vreme, uz povremenu oblačnost.