Browsing: Vesti

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja izjavio je danas da je, u vreme kada vlada Srbije finansira terorizam, neophodno ulaganje u sigurnu budućnost Kosova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu, Centralnu Aziju i Ameriku Miroslavom Jenčom o situaciji na Kosovu. Vučić je, kako se navodi, istakao potrebu za što hitnijim formiranjem Zajednice srpskih opština i ispunjavanju obaveza iz Briselskog sporazuma.

Dan pred nama biće pretežno sunčan i topao, sa najvišom dnevnom temperaturom do 32 stepena Celzijusa.

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da je pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog navodnog nedoličnog ponašanja njegovih navijača, na marginama utakmice koju je Srbija izgubila od Engleske (1:0) na Evropskom prvenstvu u nedelju u Gelzenkirhenu.

U nedavno objavljenom članku na portalu republika.rs pod naslovom „KUKNJAVA ALBANACA NA SAV GLAS! ‘DOK JE VUČIĆ PREDSEDNIK NEMA NAŠE NEZAVISNOSTI’: Albanski stručnjaci priznali za njih gorku istinu“ iznete su tvrdnje koje zaslužuju pažljivu analizu.